De Voorwas

Een programma vol verleiding en verwondering, verbazing en ontregeling als inleiding op…… de hoofdwas.

De hoofdwas kan bijvoorbeeld zijn: een leertraject, een samenwerkingsproject, een nieuwe richting in uw organisatie, vereniging, bestuur. Het gaat dus om een serieuze aangelegenheid, een ferme klus.

pinguins

De voorwas helpt bij het losweken van geijkte patronen, vaste regels en gewoonten, het helpt bij het doen ontstaan van nieuwsgierigheid en inspirerende vragen, het zet de luiken open en opent denkramen.

Het is een programma op maat, uitgaande van de kenmerken van de deelnemers en de aard van de hoofdwas. Het kan uitsluitend tot stand gebracht worden in precies en krachtig overleg met de opdrachtgever.

vast element in de Voorwas is :¬†ontmoetingen met bevlogen vertegenwoordigers uit de wereld van kunst met een grote en een kleine K, politiek, stad en samenleving, ¬†een dichter, kunstenaar, schrijver, alleskunner, vrijwilliger uit een stadsbuurt, politicus, bestuurder…etc.

De Voorwas stamt uit de minor De Derde Verdieping, een keuzeprogramma voor HBO studenten van diverse opleidingen die zich beweegt op de terreinen kunst, cultuur, politiek en geschiedenis (Academische Vorming)

Meer weten? Is het een idee om eens uit te proberen?

Zoek contact met de Academie Het Nut Voorbij en we maken een afspraak